DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Godt nok står både jul, nytår og påsken for døren, men forarbejdet til sommerens mange fester skal gøres nu, hvis det igen i år skal været den fest, alle taler om i de kolde måneder.

En god fest kan opstå spontant, men det kræver ofte virkelig meget arbejde og virkelig meget planlægning at stable den perfekte fest på benene. Derfor guider vi dig til, hvordan du kommer i gang i god tid og hvordan du sikrer, at alt bliver klar til den perfekte sommerfest.

Selvgjort er velgjort

Mad, musik og mennesker er de tre ingredienser, der skal gå op i en højere enhed, for at festen bliver god, og derfor skal du allerede nu kigge på, hvilke mennesker, du gerne vil have med til festen. Sæt dig et antal og prioriter, læg så listen fra dig og start forfra. Gør dette et par gange og se, om det er de samme mennesker, du tænker på hver gang. På den måde får du den helt rigtige sammensætning af mennesker.

Tilbudsjagt betaler sig

Tiden er på din side, hvis du går tidligt i gang, og du kan allerede nu se på menuen for festen. Mange frostvarer, drikkevarer og festremedier kan snildt holde sig indtil sommeren, så det kan godt betale sig, hvis du hamstrer sådan noget som god rødvin, sodavand, kaffe og måske noget mad. Noget mad kan også laves forud i tid. Skal du holde temafest med det store italienske bord, amerikanske buffet eller spanske tapas, så kan mange af tingene købes inden.

Hjælp udefra?

Der findes masser af mennesker, som kan hjælpe dig til en god fest. Mange venner hjælper gerne til og kommer med inputs til festen. Tidligere gæster kan komme med forbedringerforslag i forhold til sidste fest, og måske har de en erfaring fra en anden fest, som de gerne deler. Der findes også rigtig mange professionelle løsning, som leverer dele af festen eller hele festen. Det koster selvfølgelig lidt mere, men så er bekymringen også det mindre.

Har du erfaringer med fester, som blev succesfulde, så del dem i vores Facebook-gruppe for Gør Det Selv – Du finder gruppen her. Rigtig god fest