DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Normalt hos Goerdetselv.net fokuserer vi på de mere praktiske gøremål og projekter, som du selv kan udføre og realisere. Netop ordet realisere bliver vigtigt i dette indlæg, hvor vi vil fokusere på, hvordan man som fagmand kan realisere sig selv. Hvorfor ikke gøre som de store virksomheder og realisere dit personlige brand gennem vidensformidling.

Har du en webshop, hvor du sælger din egen viden, dine personlige projekter eller måske rådgiver andre om deres projekter, så har vi et par gode råd til, hvordan du styrker både dit eget brand og din personlige forretning.

Foren fagfolk ved topmøde

Vidensdeling er ikke bare et smart ord, som sælgere smider om sig. Det skaber værdi at dele ud af din viden, og det giver også dig nye input til ny viden. Derfor er det en god ide for dig og din forretning at samle de bedste i branchen til en dag i fagets navn. Det kan afholdes mange steder. Rundt i landet er mange gode mødesteder og mødelokaler til alle formål, og skal der lidt natur ind over dit event er Sinatur en sikker leverandør. Du kan også bruge din firmaadresse, din have, dit hjem eller låne kommunale lokaler til at afholde dit fagrelaterede topmøde.

Lad folket lære dig at kende

Skal du virkelig sætte en agenda og gøre opmærksom på din forretning, dit fagområde eller din viden, så kan du i stedet for at lade interesserede komme til dig, vælge at tage rejsen til hvor folket er. Hvert år afholdes Folkemødet på Bornholm, og samles 25.000 mennesker over fire dage for at debatere dels vores samfund, men rigtig mange mennesker bruger det også til at få sat fokus på deres fag, dets vilkår og den nyeste viden. Et godt eksempel kunne være nedenstående video, hvor økologiske jordbrugere, som selv skaber deres afgrøder afholder en debat om netop deres fag, får delt seneste viden og får opmærksomhed omkring der fag.

Du kan gøre det samme, brande dig selv som fagperson, og så kan du – det vigtigtste for os hos – lære noget nyt om nye projekter, du selv kan lave ude i fremtiden.