DEL
Firmaevent

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Et sted hvor gør det selv projekter kan blive tricky, er f.eks. aktiviteter så som firmaevents. Kan en virksomhed arrangere et event op til en vis størrelse selv? Og hvor godt og struktureret vil eventet så blive, hvis der skal tages hånd om mange mennesker.

Her får du nogle eksempler på, hvad der høre sig til ved et firmaevent, hvor du så kan vurdere om der er noget som kan klares selv, eller bare blive nedprioroteret.

Find lokation og dato

Et af de primære tiltag ved arrangering af et event er at finde en lokation for alle deltagende. Her er det vigtig at du tager til efterretning hvor dine deltager kommer fra, og hvad der ville fungere bedst for deres tur hen til lokationen.

Sørg for opdækning

Opdækning eller udsmykning kan være en rigtig godt ting, hvis du gerne vil have et pænt visuelt udtryk, i de omgivelser som eventet befinder sig på. Udover at finde ud af temaet, eller objekterne, så skal det også ligges, stilles og hænges pænt og nydeligt, så deltagerne kan se idéen med hele udtrykket.

Sørg for forplejning

Alt efter antal deltager, skal der findes ud af hvilken mad og drikkelse der skal serveres til deltagerne, og selvfølgelig hvor stor en mængde der skal tilberede eller ophældes. Der skal derfor være en tæt dialog med en kok eller køkkenchef, som skal vide præcis hvor mange, og hvordan maden skal serveres til de deltagende.

Arrangér underholdning

Dette er lidt af en vurderingssag, om det er nødvendigt eller ej. Men vil du gerne have underholdning som en del af dit event, skal du have fat forskellige managers og forhøre dig om underholdning fra de kunstnere som du havde tænkt – hvilket godt kan være noget af en mundfuld.

Tænker du at det kunne lade sig gøre at din virksomhed kan klare de samme opgaver som et eventbureau, eller gør det ikke noget at der bliver nedprioriteringer ved eventet? Valget er op til jer. Tænker du at et eventbureau måske er en idé, så kan du finde et lige her.