DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du har prøvet at flytte bare en gang, så ved du nok også godt, at det være en hård omgang. Især hvis du har skulle flytte fra en etageejendom og til en anden, hvor der ikke har været en elevator, kan det kunne en sej kamp. Hvis du står overfor at skulle flytte den nær fremtid, er det derfor også værd at overveje, om det er noget, du vil stå for selv, eller om du skal hyre professionnelle flyttefolk til at klare det.

Det giver sig selv, at det er forbundet med en udgift, hvis du skal hyre flyttefolk, men det denne udgift kan være givet godt ud. Især hvis du inden for ikke så lang tid har trukket meget på at få hjælp fra dine venner og familie.

Gå efter mellemtingen

Der findes naturligvis også den mulighed, at du vælger en gylden mellemvej. Det kan eksempelvis være, at i selv står for det meste af flytningen, men du har sørget for at leje en flyttelift som denne. Noget af det der virkelig kan være drænende for kræfterne og moralen, er at skulle trave op og ned af trapper med tunge kasser og lignende. Hvis du lejer en flyttelift, kan dine hjælper slippe for det hårdeste slæb.

En anden god ide, er at du lejer en ladvogn eller en lille lastbil i stedet for at satse på løsningen med en trailer, hvor der skal køres et utal af gange. Jo hurtigere og mere smertefrit man kan få det overstået, jo bedre chance er der også for, at du har har vennerne til at hjælpe en anden gang.

Så at flytte kan godt gøres til at gør det selv projekt, uden det behøver bliver et mareridt for dem, der har været søde nok til at donere deres tid til at hjælpe dig eller jer.