DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste får lyst til at renovere deres hjem på et eller andet tidspunkt, og det er slet ikke så mærkeligt. Et hus eller en lejlighed er jo noget, man har i mange år, og man når nok at forandre sig ikke så få gange i den periode. Stil og smag ændrer sig, det er kun naturligt, og så har man måske lyst til at boligen skal afspejle denne forandring. Hjemmet kan sagtens være en måde at udtrykke sig på, så gæsterne ved lige præcis, hvem der bor der. Så kast dig ud i det og lav nogle renoveringer, også selvom det kan virke både dyrt og uoverskueligt. Sådan behøver det nemlig slet ikke at være.

Gode og billige løsninger

Herunder kommer et par ideer til, hvordan renoveringen kan blive en både billig og kreativ proces for dig og familien.

  • Brug internettet og sammenlign priser. Hvis du laver noget research online, for eksempel før der skal købes vinduer, kan du lettere finde den bedste og billigste løsning.

  • Gør det selv! – I hvert fald noget af det. Medmindre du er erfaren håndværker, er det nok nødvendigt med lidt hjælp, men mange af tingene kan du også sagtens lav selv.

  • Køb brugt. Der er masser af byggematerialer, der sagtens kan genbruges, og det er både godt for klimaet og din pengepung.

Gør renoveringen til en fest

Hvis du kaster dig ud i selv at stå for renoveringen, har du nok brug for noget hjælp fra familie og venner. Hold dig ikke tilbage med at spørge om hjælp, så længe der er pizza og drikkelse til rådighed, skal folk nok dukke op. Når renoveringen er færdig, kan du jo også invitere til noget housewarming, hvor alle involverede selvfølgelig skal være på gæstelisten. De vil garanteret blive lige så begejstrede for det nye flotte hus som dig.