DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der kan være mange årsager til, at du har besluttet at udskifte trappen i hjemmet. Det kan skyldes råddenskab, slitage eller et ønske om at give hjemmet et nyt, frisk pust. Uanset årsagen indebærer processen en række nogenlunde fastlagte trin. Få overblikket over dem her.

Vælg materiale

Første skridt i processen er selvfølgelig at vælge, hvilken type trappe du gerne vil have. Mange vælger en trætrappe, da det giver mange muligheder i forhold til materiale, overfladebehandling samt tilbehør. Hos BV Trappen kan du vælge mellem mere end 25 forskellige træsorter, og personalet rådgiver gerne om fordele og ulemper ved dem alle. Sorterne er af bedste kvalitet og importeret fra bæredygtige skovbrug i blandet andet Sydamerika, Asien og Europa. Hvis du ønsker at opleve deres trapper i naturlige omgivelser, kan du besøge deres showroom i Glostrup.

Sæt trappen op

Når du har valgt trappens materialer og fået den hjem, er den klar til at blive sat op. Sørg for at have nok hjælp til at løfte den på plads, for selvom trappen måske ser let og elegant ud, er den tung. Inden I begynder, er det også en god ide at aftale, hvem af jer, der skal dirigere opsætningen.

Selve opsætningen varierer naturligvis efter trappetype, så der følger man de anvisninger, der følger med trappen. Hvis du er i tvivl eller usikker, kan du altid få en fagmand til at hjælpe dig med at montere trappen korrekt.

Mal trappen

Hvis du er tilfreds med trappen, som den er, er den klar til brug efter opsætning. Ønsker du derimod at male den, er det vigtigt, at du vælger en maling, der kan modstå den slitage, som trappen naturligt vil udsættes for. Dette vil typisk være en skibslak, som er meget slidstærk. Brug også gerne en primer, inden du maler. Lad trappen tørre i mindst et par dage og gerne en hel uge, inden I begynder at bruge den.