DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De sidste par måneder har givet en halvering af antallet af indbrud i de danske hjem. Dette skyldes dog nok desværre ikke, at indbrudstyve har ændret holdning og har fået en ny tilgang til dit og mit. Det skyldes nok i højere grad, at vi set over en bred kam har været hjemme, at vores naboer har været hjemme, og at grænserne har været lukket.

Det betyder derfor naturligvis også, at når Coronaen har sluppet sit greb i landet, så er der desværre en stor sandsynlighed for at vi ser en stigning i antallet af indbrud. Nogle frygter sågar, at der kan kommer en decideret bølge, da antallet har været så stort som det er tilfældet, og der derfor er noget der skal indhentes.

Sådan sikrer du dit hjem

Der går ikke længe inden sommerferien står for døren, og her er det normalt, at der er flere indbrud end normalt, da folk ikke ikke hjemme. Der er med alt sandsynlighed færre der skal ud og rejse i år, men der vil stadig være mange, der ikke er i deres hjem i ferien og det er derfor en god grund til at sikre det, så godt som muligt.

Det er meget svært, for ikke at sige umuligt, at gardere sig fuldstændig mod indbrud. For hvis indbrudstyve har udset sig dit hjem, er det svært at undgå. Derfor er det vigtigt at man netop sørger for, at tyvene ikke udser sig dit hjem.

3 gode råd

1: Tjek dine låse. 

Hvis du har gamle låse i dit hus, er det en rigtig god ide at få dem tjekket og eventuelt udskiftet. Jo lettere end lås eller et vindue er at få op, jo mere attraktivt er dit hus at bryde ind i. Kontakt en låsesmed, og få det tjekket.

2: Få installeret en alarm

Et alarmsystem sikrer ikke direkte mod indbrud, men det stresser tyvene, da det fjerner deres arbejdsro. Hvis de bryder ind og der er alarm, er de der typisk i meget kortere tid, og i mange tilfælde går de uden om huse, hvor de kan se at der er alarmer installeret.

3: Lys – lys – lys

En af de ting som er vigtigst for indbrudstyve er, at de ikke bliver set. Hvis der er meget lys i og omkring huset, er dette svært. Få installeret lyssensorer, der tænder, når nogle nærmer sig huset, når det er mørkt. Dette kan have en god præventiv effekt.