DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis det er dig, der står for at stable årets firmafest på benene, bør du fokusere på planlægningen af festen. Det nytter ikke noget at være ude i sidste øjeblik, hvis du vil sikre dig, at firmafesten rent faktisk bliver en succesfuld begivenhed.

De fleste medarbejdere ser frem til firmafesterne, og der er masser af muligheder for at skabe en god firmafest, som ikke alene bidrager til at styrke sammenholdet, men som faktisk også vil blive husket som en god oplevelse mange år ud i fremtiden.

Hvis du står for at arrangere den årlige firmafest, finder du herunder en række tips, du kan bruge som inspiration. Det kræver, at du er omhyggelig og går i gang med planlægningen i god tid, hvis du vil være sikker på, at det bliver en god oplevelse for dem, der deltager.

#1: Læg et budget

Vil du arrangere en god firmafest, er det nødvendigt, at du ved, hvor meget du har at gøre med. Hvis ikke du har et stort budget, kan du sagtens skabe en god fest, hvis blot du begynder planlægningen i god tid.

Alligevel er det nødvendigt, at du ved, hvor mange penge du har at arrangere festen for, da det er dét, resten af planlægningen baseres på. Du kan eksempelvis ikke hyre et band til at komme og underholde, hvis ikke du har penge til det.

#2: Planlæg underholdning

Har du et stort budget, kan du gå all in og få et eventbureau til at stå for den årlige firmafest. Det kræver dog, at du har pengene til det. Dog har det den store fordel, at de står for alt fra mad og drikke til underholdning.

Har du et mindre budget, kan du med fordel stable en lidt mere skrabet, men mindst lige så underholdende firmafest på benene. Du skal blot undersøge de muligheder, der er, for at skabe en god og hyggelig dag til et lavt budget.

#3: Mad og drikke

Ingen fest uden mad og drikke – og rigeligt af det. Du bør sikre dig, at du har tænkt på det hele, når du sammensætter menuen. Du skal eksempelvis tage højde for, at det ikke er alle, der spiser svinekød, drikker alkohol eller i det hele taget overhovedet spiser kød.