DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ofte kan det være praktisk, hvis du har en dock til din smartphone, som den kan stå i. Om du bruger den til at se film på, som vækkeur eller simpelthen bare har brug for et godt sted, hvor den kan stå.

Det kan være rigtig praktisk. Der er dog nogle, der ikke vil bruge penge på det, og det betyder, at, hvis man ikke er villig til det, skal til at i gang med at lave en selv. Det kan være rigtig smart, og det er sådan, at du faktisk relativt let kan lave en.

Hvis du har et plastikkort kan du nemt lave en fiks smartholder. Altså, en holder der kan bruges til at holde din telefon. En såkaldt dock. Det er slet ikke så svært.

Du kan gøre det på følgende måde:

Brug et plastikkort. Eksempelvis dit gamle, aflagte sygesikringsbevis, som du ikke længere skal bruge. Det kan også være et kort til dit fitness-center, som du har meldt dig ud af.

Tag en lighter. Brug den til at bøje kortet, så det bliver mee lige. Du skal varme kortet, men husk at gå uden for, hvis du vil slippe for giftig røgduft.

Varm dit kort op. Ganske forsigtigt. Det skal være så blødt, at du kan bøje det om en blyant, så du kan forme det, så din telefon kan være i den. Når du har gjort det, er du færdig. Du har nu en gratisk, let og lækker holder, som du kan placere din telefon i.

Det kræver selvfølgelig, at du har en smartphone. Et godt trick, hvis du ikke har en, er at ringe til CallMe kundservice og netværk for lige at høre, om du kan få et godt tilbud. De har nemlig gode priser på nuværende tidspunkt.