DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er kun godt og vel en måneds tid til at juleaften er oversået, og vi skal til at tænke på årets sidste dag, og den fest der for de fleste følger med. Mange har en ide om, at da det er årets sidste dag, skal det også være årets største fest. Det kan godt sætte nogle krav til dig, der skal holde den som vært. Her får du nogle gode råd til hvordan du gør det selv, når det kommer til at holde en gourmet nytårsfest.

Lad vær med at lave det hele selv

Medmindre du er lidt af et gastronomiske geni, så lad vær med at kaste dig ud i at skulle lave alting selv. Der findes rigtig mange restauranter der tilbyder nytårsmenuer ud af huset. Kvaliteten er høj, og som du kan se et eksempel på her følger der ofte en grundig vejledning med. Det kan være en lidt dyrere løsning, men ofte koster det i sidste ende alligevel det samme at skulle handle ind til det. Desuden sparer du meget tid og mange kræfter. Kræfter som du kan bruge på at være en god vært i stedet.

Skab rammerne

Maden er vigtig, det samme er gæsterne, men det er rammerne også. Køb noget lækkert nytårsbordpynt og få det til at være med til at sætte stemningen. Bordbomber er nærmes et must, men lad vær med at købe nogle der sviner for meget. Musik er en anden ting der er med til at sætte rammer, men lad vær med at have den for højt skruet op. Ha den på et niveau, så man undgår at skulle tale højt. Mange laver den fejl, og du gør sikkert også, hvis du ikke tænker over det – hvilket du naturligvis gør nu.

Ha underholdning i baghånden

I mange tilfælde ender en nytårsaften med at flyve af sted, og inden man får set sig om, er aftenen gået og klokken slår midnat. Det kan dog også være, at man “allerede” er færdig med maden ved 20 tiden, hvilket ofte kan ske, hvis der er små børn med.

Det kan være en god ide at tænke noget underholdning med i aftenen. Der findes tusindvis af selskabslege, der kan være underholdende for ung som gammel, det er bare en google søgning, så har du dem lige ved hånden.

Mobilfri zone

Det sidste punkt her, kan både være svært og nogle vil bryde sig mindre om det end andre, men det kan være en rigtig god ide at have nytårsaften som mobilfri zone. Der er alligevel mange der har det som et nytårsfortsæt, at de skal kigge mindre på deres smartphone. Ved at have smartphonen liggende i en skuffe, vil dine gæster være meget mere opmærksomme. Maden smager også godt, selvom der ikke bliver taget billeder af den.