DEL
bil værdi

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Står du og skal til at sælge din bil, og vil du gerne have mere for den, end hvad du kan få som den står nu? Så ved du nok også er der er et godt stykke vej, for at en bil kan stige i værdi, og at der skal ligges rigtig meget arbejde i at gøre den i stand.

Tilføj noget ekstra udstyr

Det behøver ikke at være det helt store ekstra udstyr man skal gå ud og finde. Men har man sans for hvad der kan shine bilen op, uden at det koster det helt vilde, så kan du nemt og hurtigt få hævet din bil et par tusinde kroner op i værdi – med noget rimelig simpelt biltilbehør. Har du f.eks. fået nogle grimme ridser ved bagkanten bilens bagagerum, så kan du lige dække dem af med en ny og skindene stålkant, som bare står og ser flot ud.

Skift de skadet dele

Har du nogle synlige skader, på fælgene f.eks. så vil din bil selvfølgelig falde meget, og det ville være super ærgerligt, når det sagtens kan reddes. Det kan faktisk godt betale sig at ofre penge på et par nye fælge, som bare står rigtig flot – og den værdi bilen stiger vil uden tvivl opveje den pris du gav for fælgene.

Gør bilen rent grundigt

Noget som sælger, er lige så meget en ren bil, da køberen selvfølgelig gerne skulle have lyst til at sidde i bilen. Du kan sagtens få den til at lugte af ny bil igen – hvis du vil arbejde for det. Ved at gøre alle flader rene, selv i de mindste huller skal du ind – og så med lidt kraftig kemisk rengøringsmiddel, kan du få indersiden af en bil, til at stå som nærmest splinter ny.

Så ja, det er muligt at få bilen til at stige i værdi, det kræve bare lidt arbejde fra din egen side af.