DEL
Prøv Nicorette Quickmist

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Antallet af rygere blandt unge mennesker er desværre stagneret de sidste par år. Det betyder naturligvis, at vi desværre ikke får færre rygere blandt unge mennesker. Dette er selv om, at politikerne pålægger tobak virksomhederne regler efter regler omkring deres indpakninger mv. Disse skræmmekampagner har desværre ikke vist sig at være lige så effektive, som man har kunne håbe på.

Der gøres meget for rygestop

Der kører også jævnligt store TV-kampagner – både for Kræftens Bekæmpelse, men i særdeleshed også for virksomheder såsom Nicorette. Netop sidstnævnte gør et stort forsøg på at få rygerne til at lægge deres smøger på hylden. Dette kan være med reklamer, hvor de promoverer nikotinspray, tyggegummi eller noget helt tredje.

Et godt produkt til dem, der ønsker at forsøge med et rygestop kunne være Nicorette Quickmist som kan købes online her.

Hypnotisører eller terapeuter kan anvendes

Der er rigtig mange, der ikke lykkedes med deres rygestop alene. Man kan derfor vælge at opsøge en terapeut eller hypnotisør, som kan hjælpe en i den rigtige retning. Flere kommuner er også begyndt at tilbyde deres borgere gratis rygestop. Det må derfor være tydeligt for alle og enhver, at rygning ikke er sundt for kroppen.
Det bringer ikke noget godt med sig andet end en form for afslappende følelse hos den enkelte ryger. Det er en form for fix, som det også ses hos narkomaner eller alkoholikere, når de får deres stoffer eller alkohol.

Nicrorette Quickmist gør, at man ikke har den samme vanlige trang til lige at snuppe en cigaret i pausen, som man eller plejer. Det anvendes ofte af personer, der ønsker at holde op med at ryge eller blot nedsætte deres nuværende forbrug. Sprayen kan også anvendes af personer, der ofte er iblandt mange mennesker, hvor det ikke er nemt at komme til cigaretter. De er nemlig ikke ulovlige som el cigaretter eller almindelige cigaretter. Sprayen er et fantastisk alternativ til normale rygestopsmidler.

Inden du opsøger en hypnotisør for at få behandlet dit rygestop, så forsøg selv med en eller flere af de nævnte metoder.

EFTERLAD ET SVAR