DEL
Timeglas

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Få et større overblik i hverdagen

Hvis man arbejder i en større virksomhed eller man eger en virksomhed med flere ansatte, som laver forskellige opgaver i løbet af dagen, er det vigtigt at kunne registre tiden, der er blevet brugt. Man kan hurtigt midste overblikket over, hvad tiden er blevet brugt på og hvor lang tid, hver enkelt opgave har taget. Men hvis man ikke har et værktøj til dette, så er det meget besværligt at registrere tid og skabe overblik. Med det rette værktøj bliver timeregistrering let og overskueligt. Det vil være muligt for de ansatte at gøre det selv og på den måde give et overblik over, hvad der bliver lavet i virksomheden og hvor lang tid forskellige opgaver tager.

Kan bruges til både fakturering og løn

Timeregistrering kan have flere formål. Det kan bruges som grundlag for fakturering, hvis der løses opgaver for en kunde, hvor betalingen er efter antal timer. I denne sammenhæng vil man hurtigt kunne udfylde antal timer og en beskrivelse for selve opgaven og hvad der blev løst. Dette ville kunne overføres let til en faktura, som kan videresendes til modtageren. Timeregistreringen kan også bruges til udbetaling af løn til medarbejdere. Det kan være en god ide, at bruge dette til deltidsmedarbejdere, som er time lønnet. På den måde kan timeregistrering bruges til flere forskellige formål.

Det giver god mening i de fleste brancher

At kunne registrere sine timer let, vil give en god motivation for virksomhedens ansatte til at gøre dette. Det skaber både overblik og det hjælper også den ansatte selv med at forstå tidsforbruget og huske de forskellige opgaver, som der har været i løbet at dagen. Et sådan et system giver god mening i de fleste brancher og specielt, hvis man er en konsulent, hvor der er opgaver fra mange kunder i løbet af en dag. Der er mange fordele ved at bruge værktøjer til at registrere sine timer og sit tidsforbrug.