DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du gerne vil pifte lidt nyt liv på dit barn eller dine børns værelse, er der mange måder at gøre dette på. En af måderne er at male det, men dette er både en besværlig måde, ligesom det er forbundet med en masse tid, og så er farver bare ikke så spændende i længden.

En af de metoder der vinder meget frem i øjeblikket, er at sætte tapet med mønstre op, enten på en hel væg eller i form af wallstickers der ligesom tapet kan sættes på på væggen lidt som klistermærker.

Wallstickers som disse vil kunne skabe stor glæde på mange børneværelser, og det er en let måde at skabe noget helt nyt liv, da mulighederne mere eller mindre er uendelige og det kun er fantasien, der sætter grænser. Det kan være, at du vil have et enkelt dyr, men det kan også være, du synes der skal være en hel flok, det er helt op til dig selv.

Det behøver ikke være svært

Der var en gang hvor det at sætte tapet op var forbundet med en masse besvær, hvor tapetklister på både tapet og væg var nødvendigt, og tapetet skulle ligge hen over et bord  og man skulle passe på at det ikke kom til at krølle og lignende. Sådan behøver det ikke være mere, det er nemlig blevet langt nemmere.

Desuden er der mange muligheder med fototapet og tapet med motiver med alt fra Lionel Messi og Cristiano Ronaldo til Grand Canyon, Rocky Mountains eller noget helt femte.

Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om, at det kommer til at tage halve eller hele dage at skulle sætte tapetet op, da det typisk kan klares på et par timer, og wallstickers er mere eller mindre klaret i et snuptag.