DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Her på siden sværger vi til, at man kan fikse det meste selv, men der er enkelte projekter, hvor man skal søge professionel hjælp. På den måde undgåes uheld, og du er samtidig sikret et godt resultat.

Gulvafhøvling – Det får man hjælp til

Der er som sagt bare nogle ting, man skal overlade til de professionelle. Og her er gulvafhøvling et godt eksempel. Du kan sagtens fikse badeværelset, gulvvarmen, pudse vægge op og sågar begive dig ud i at lave aftensmad, men gulvafhøvling bliver bare ikke godt, når du selv gør det.

Det kræver erfaring, håndelag og føling, når gulvet skal shines op, og lad os være ærlige. Den slags erfaring er svær at få. Så allier dig med en ekspert i gulvafhøvling – det kunne være GK Service, som har mange års erfaring udi at give gamle gulve nyt liv.

Alt med strøm – Just don’t

Livet er for kort til ulovlige elinstallationer, og livet kan for alvor blive kort, hvis du roder dig ud i selv at lave strøminstallationer. Det er farligt, det er ulovligt, og det er dumt at begive sig ud i hjemmelavet strømarbejde. Hos Sikkerhedsstyrelsen har de hvad svaret på spørgsmålet: Hvad må jeg selv lave af EL? og svaret er egentlig ganske kort og godt; Det må du ikke.

Trampolinen er revnet – Køb en ny

Otte tusinde ulykker om året. Så mange kommer hvert år til skade på havetrampolinen, og det sker ofte som følge af skade på selve trampolinen.Det er det officielle tal, men der er sikkert flere ulykker, som går under myndighedernes radar. Nogle ville så kækt sige, at alt kan fikses med lidt gaffatape og noget, men det gælder altså ikke trampolinens lærred.

Vi har samlet lidt eksempler på, hvorfor du, når der opstår fejl på trampolinens dug, bare skal pakke den sammen og smide den ud. Rigtig god fornøjelse.