DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange af os gør-det-selv folk, der sætter en stor ære i at gøre tingene selv, og helst ikke skulle have for meget hjælp. Du kender uden tvivl også godt typerne, der pure afviser at kigge i en brugsanvisning eller ikke vil have hjælp til at samle et møbel eller lignende. I mange tilfælde er det ufarligt at have denne holdning, men der er også tilfælde, hvor man skal være meget sikker på, hvad det er man laver, inden man kaster sig ud i et givent projekt.

Her skal du passe på

En af de ting som mange af os hobby gør-det-selv folk kaster os over, hvis der skal bygges lidt til på vores huse er en garage. Hvis man ikke er uddannet eller i hvert fald voldsomt erfaren, er det de færreste der kaster sig over at bygge bolig selv, men en garage er noget af det, som mange vælger selv at give sig i kast med, men det er dog stadig noget der kræver, at man ved hvad man laver.

Hvis man eksemplevis skal have sat en garageport op, er det en rigtig dårlig ide ikke at vide præcist hvad det er man skal være opmærksom på. Hvis det skal være forsvarligt, er det essentielt at målene passer, da det ellers vil blive umuligt at sætte porten op. Nassau der er en af landets absolut førende producenter af garageporte, har af samme grund lavet en stor sektion af videoer på deres hjemmeside, hvor man kan finde komplette guides til alt fra hvordan man måler op, og hvordan det skal monteres.

Man kan naturligvis vælge at få det monteret, men hvis du hører til i vores klike, så kunne du nok ikke drømme om at betale 4000 kroner for at få monteret noget du kan klare selv. Der er en langt større tilfredshed ved at klaret opgaverne selv, også selvom det ender med at tage meget længere tid, end hvis du blot betaler dig fra det.

Så hvis du overvejer at bygge din garage selv, så kan du finde god hjælp på Nassaus hjemmeside for garageporte, om du så køber din næste garageport der, er naturligvis op til dig.