DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En boligtendens der for alvor er flyttet ind i de danske hjem er plankeborde. Der er dukket den ene efter anden producent op af af plankeborde, og det er da heller ikke så underligt, da det går lige ned i trenden om at man gerne vil have noget råt og rustikt ind i huset, der samtidig ser lækkert og ud og er holdbart.

Indtil videre har vi primært set plankebordene som spiseborde, men de er også så småt ved at rykke ind i stuerne som sofaborde og på kontorer som skriveborde. Der er dog ikke mange der producerer hæve/sænke plankeborde, men så er det jo godt, at der er noget der hedder gør-det-selv. At lave et plankebord kræver nemlig ikke de helt store håndværksmæssige færdigheder.

I denne video kan du se, hvordan du relativt nemt laver et plankebord, der ligner det har kostet en formue. Det kræver naturligvis at du har redskaberne, og at du har mulighed for at transportere træet hjem, så helt uden besvær er det ikke, men der kan være mange mange tusinde kroner at spare i forhold til at købe det færdigt.

Hvis du vil have et skrivebord der skaber misundelse er fremgangsmetoden den samme, i stedet for benene skal du bare investere i et hæve sænkestel, hvilket du kan købe de fleste steder der også forhandler hæve sænke borde. Prisen på den varierer alt efter type, højde osv, men starter typisk ved omkring 1500 kroner.