DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ved at være sidste chance for at sende julekort, i hvert fald hvis de skal have en chance for at komme frem inden jul, da postvæsnet nu til dags jo er ret lang tid om at bringe breve ud. Det betyder dog ikke, at du ikke skal gøre dig umage med at sende et lækkert kort, for der er ikke noget der er meget mere hyggeligt, end at modtage et julekort fra en god ven eller et kært familiemedlem.

Lav det selv

Hvis du gerne vil gøre et kort personligt, så er det en rigtig god ide at gøre lidt ud af det, og ikke bare købe det første og det bedste Hallmark kort, men i stedet lave det selv. Det viser modtageren, at du har brugt tid og energi dem, og så føler de sig lige lidt mere specielle, vhois

Brug billeder med historie

Når du skal sende et billede til en du har kær, så kig i gemmerne om du ikke skulle have et billede af jer sammen i en eller anden julet situation eller måske bare med lidt sne. Hvis du er en haj i Photoshop, kan du altid smide en lille nissehue ind i billedet eller putte lidt bjælder på.

Hvis modtageren af kortet kan huske situationen på billedet, men måske aldrig har set billedet før, har du allerede deres uforbeholdne interesse, inden de er begyndt at læse dine bevingede ord.

Det skal du bruge

Det eneste du skal bruge for at komme i gang med at lave dine egne sjove kort, der har langt mere personlighed end et kedeligt et fra kiosken er følgende ting.

  • Et godt billede
  • En fotoprinter + blæk. Du kan til nøds bruge en almindelig printer
  • Fotopapir – alternativt kan du til nøds bruge almindeligt printerpapir.
  • En flot konvolut, køb en i noget tykt papir der og beskytter kortet indeni.