DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er rigtig mange, der går med en drøm om passiv indkomst. At have en webshop eller lignende der kan stå og generere en indtægt, uden man selv skal gøre noget for det. Der findes mange måder at lave denne form for indtjeningssider. Det kan være at man laver en oversigt over gode steder at bestille mad, et sted der sammenligner mobiltelefoner, eller en decideret webshops, der sælger ting. Hvis du vælger den metode, der hedder dropshipping eller affiliate, skal du ikke selv have et lager, og skal derfor ikke binde en masse penge i det.

Sådan kommer du i gang

For det første skal du finde et emne, du gerne vil have at hjemmesiden skal have. Kort sagt, hvad skal den handle om eller hvad skal den vælge. Jo mere interessant du selv finder det, jo større chance er der også for, at du vil få succes med det.

Når du har fundet ud af dette, skal du finde et passende domæne til hjemmesiden, og det kan være lettere sagt end gjort. Der findes millioner og atter millioner af hjemmeside, og mange gode domæner er allerede optaget. Det vigtigste er, at domænet siger noget om, hvad siden handler om.

Herefter skal du beslutte, om du selv vil kaste dig ud i at lave hjemmesiden, eller du skal have andre til det. Hver gang du bruger penge, skal du huske på, at de skal tjenes hjem igen. Så hvis du kan selv, sparer du penge. Omvendt er det essentielt at du ved hvad du laver. En dårlig hjemmeside konverterer meget sjældent. Så det kan godt betale sig at få professionel hjælp.

Skal du selv skrive teksterne?

Gode tekster er alfa omega, uanset om du har en webshop eller en affiliate side, der skal lave penge gennem bannere. Det kan være en rigtig god enten at tage et skrivekursus eller hyre en tekstforfatter (Tekstforfatter Majbritt Lund tilbyder begge dele). Du kan eventuelt kombinere dem, så du tager et skrivekursus, og hyrer en til at skrive en stor del af teksterne. Så har du disse at tage udgangspunkt i, i dit videre arbejde med siden.

Nu vælter pengene ind….ik?

Så er det bare at læne sig tilbage og se pengene rulle ind, ikke? Desværre er det ikke helt sådan, så kunne du være sikker på, at flere ville gøre det. Det kræver hårdt arbejde, og det er ikke noget, man kommer til sovende. Du skal tænke på SoMe strategi, søgemaskineoptimering og meget andet. Alt dette kan du google dig frem til, hvordan du kommer i gang med det.

Held og lykke med dit projekt.