DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når det er tid til at renovere huset, så kan det godt være dyrt at hyre en professionel, og derfor er det fristende at klarer arbejdet selv. Man kan da også sagtens klarer meget af arbejdet selv, det er bare vigtigt at vide hvad. Hvis man selv giver sig i kast med et projekt som kræver meget erfaring, så vil resultatet ofte være grimt, og i nogen tilfælde kan man risikere at komme til skade.

Sikkerhed

Det absolut vigtigste når man arbejder med renovering er sikkerheden. Når man render rundt og arbejder med tunge ting og flår mure ned, så er det vigtigt, at man ved, hvad man laver, ellers risikere man at komme til skade. Hvis man vurdere, at ens projekt er for farligt til at kunne klare selv, er det bedst at lade en professionel murer om resten.

De simple ting

Under en renovering er det ikke kun komplicerede ting som skal laves, men mange af de vigtige ting er også simple. Disse simplere ting kan man godt give sig i kast med, og på den måde gør man også arbejdet nemmere for mureren, når han kommer på besøg.

Det sidste touch

Når størstedelen af arbejdet er klaret, og rammerne for renoveringen er sat op, kan man selv få projektet over mållinjen. Disse opgaver tæller oprydningen, vægmaling, tapetsering og så videre. Efter mureren har klaret sin del, og huset er klart til at blive beboeligt igen, er det tid til maling eller tapetsering, hvilket er to opgaver man enten kan få en maler til eller klare selv. Men efter at have brugt pengene på en murer, er maleren et oplagt sted at spare. Selvom det kan være et større arbejde, kan man samle sin familie og venner og få væggene tapetseret og malet.