DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes næsten ikke noget bedre end at komme hjem til et rent og ryddeligt hjem efter en lang arbejdsdag. Til gengæld findes der næsten heller ikke noget værre end at komme hjem til et rodet og beskidt hjem efter en hård dag på jobbet.

I en travl hverdag kan det være svært at finde både tid og overskud til at gøre rent, men rengøringen behøver ikke være en tidsrøver. Derfor får du her et par tricks til at gøre rengøringen både nem og hurtig i køkkenet og på badeværelset.

Køkkenet

I køkkenet er det især køleskabet og ovnen, som trækker tænder ud.
Køleskabet skal jævnligt rengøres både udenpå og indvendigt. Tør indersiden af med en klud opvredet i sæbevand og tag hylderne ud, så de kan vaskes med opvaskemiddel i vasken. Et godt tip til den travle familie er at tage én hylde om dagen sammen med opvasken efter aftensmåden. Efter en lille uges tid har I et nyvasket køleskab, uden at det har føltes som en byrde.
Ovnen kan rengøres med brun sæbe opløst i varmt vand og skylles efter med koldt vand. Husk altid at bruge handsker til brun sæbe. Et godt tip er at rengøre lågen med bagepulver og varmt vand og herefter skylle med koldt vand.

Badeværelset

Gør håndvasken ren med en opløsning af universalrengøringsmiddel og vandt og skyl efter med koldt vand. Tør til sidst overfladen med et rent viskestykke så overfladen bliver blank og flot.
Toilettet rengøres med wc-rens og børste. Hæld eventuelt rensen rundt i kummen og under kanten og lad det stå i 20 minutter, inden du skrubber grundigt med børsten. Hvis toilettet er meget medtaget, kan du sætte toiletpapir på disse områder og hælde eddike på papiret. Lad det sidde i cirka en halv time, skrub med børsten og skyl efter. Husk at bruge handsker og lufte godt ud bagefter.

Få professionel hjælp

I de rigtig travle perioder, kan det være en fordel at få professionel hjælp til rengøringen. Tennberg.dk tilbyder hjælp til privatrengøring, så du kan bruge din tid på de vigtige ting i dit liv.