DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Findes der noget bedre end store maskiner? Som gør det selv mand, ser man ofte misundeligt på andre håndværkeres maskinparker, og hverken bryggers eller værksted er stort nok til at rumme de maskiner, man drømmer om om natten. Man må nemlig aldrig gå ned på udstyr. Vi har samlet lidt af det udstyr, du ville ønske at du havde, men som du formentlig aldrig får.

Stubfræseren

Det er ganske få gange i livet, at man har brug for en stubbefræser, men det er svært at forestille sig et mere virilt og voldsomt værktøj end en stubbefræser. Den kommer i mange forskellige afskygninger – fra den lille håndholdte model, som du kan bruge i baghaven til den helt store industrielle model, som skærer gennem meterbrede træer, som en kniv gennem smør. Med mindre man ejer og skal plane et skovområde, så får man ikke lige brug for den store model, men hvor er det dog en skøn maskine.

Skab hvad som helst med CNC

Kender du det, at du lige mangler netop et unikt emne, for at kunne gøre dit projekt færdigt. Du kan nærmest se elementet for dig, men du aner ikke, hvordan du får fat i netop sådan en, og hvad hedder? Med en CNC-fræser, som dem de bruger hos ASA-tor, har du løsningen lige ved hånden, men de færreste har de 8-10 millioner kroner ved hånden, og så bliver det svært at indhente din egen CNC-fræser til hjemmet.

Hammer of god

Danmarks Radios børnekanal DR Ultra kørte på et tidspunkt en programserie omkring Danmarks Vildeste Maskine, og her indgik for det første mange fede maskiner, men særligt én maskine efterlod os med ønsket om en ny maskine i garagen. Vi kender alle det trælse arbejde med at banke pæle i jorden, men med den her Rambuk er det slut med de problemer.