DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommeren står for døren, og med sommer, sol, grill og lyse nætter kommer også sommerfesterne. Der er ingen tvivl om, at det kan du gøre selv, men vi guider dig alligevel til succes.

Tænk som en event planner

Selvom det skal være hyggeligt at arrangere fest, så ligger successen som altid gemt i detaljen, og det kræver, at du ændrer dit mindset, førend successen er sikker. Så find blok og pen frem, og begynd at tænke som en professionel event planner. Hvad er temaet for festen? Hvem skal med, og hvad er en eventuel timeline for festen?

Det er altid en god øvelse at visualisere festen for sig selv, så man får et billede af, hvordan festen skal udvikle sig. På den måde får du også indsigt i, hvorvidt din have er indrettet efter festens behov eller der eventuelt skal rykkes lidt om på interiøret for at få det hele til at gå op.

Maden skal koordineres

På samme måde som festen skal visualiseres, er det også en god ide, at bruge tid på festens menu og drikkevarer. Skal den sidde lige i skabet er det en god idé, at afprøve menuen med drikkevarer. Så har man anlagt sig et italiensk tema, hvor antipasti, pasta og tiramisu skal gå op i en højere enhed, er det en god ide at teste retterne sammen med drikkevarerne inden.

Brug for hjælp? Find den rigtige samarbejdspartner

Mange danske eventbureauer er eksperter i, at få festen til at virke som en selvfølgelig succes. Som gæst hverken ænser eller bemærker man de mange hundrede timers koordingering og planlægning der ligger heri, og det er kunsten, når man skal have det hele til at gå op.

Ved den perfekte sommerfest bemærker man som gæst aldrig, at værten er den helt centrale del af eksekveringen, og det er deri at magien ligger. Så start planlægningen tidligt, spørg eksperter til råds, visualiser din fest og hav en fantastisk dag.