DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du administrator af flere ejendomme, eller er du en boligforening eller ejerforening, så har du helt sikkert brug for hjælp til at vedligeholde dine ejendomme.

 

Du overvejer sikkert at ansætte en vicevært på fuld tid, men måske skulle du i stedet vælge at få en billig ejendomsservice til at klare alle opgaverne – både vedligeholdelsesopgaver og viceværtopgaver.

 

En vicevært skal kunne håndtere rigtig mange opgaver, og det kan til tider være nødvendigt at hyre håndværkere udefra til for eksempel VVS-  eller elektrikerarbejde. Det kan være både dyrt og besværligt at hyre eksterne håndværkere ind, og det er ikke altid, de kan komme, når der er mest brug for det.

 

Med en professionel viceværtordning kan du være sikker på, at der samarbejdes med autoriserede håndværkere, som udfører et godt stykke arbejde og kommer, når der er brug for det.

 

Skræddersy din egen løsning

Ejendomsservice tager sig af de vedligeholdelsesopgaver, der er på dine ejendomme, men har du brug for mere viceværtsagtige opgaver, kan du selvfølgelig skræddersy lige den løsning, der passer til dine ejendomme og dit budget.

 

Det er en fornøjelse at gå ind i en pæn og ren trappeopgang. Lad for eksempel andre vaske trapperne og få det gjort med faste intervaller, så du er sikker på, at din trappeopgang altid fremtræder ren og nyvasket.

 

Overlad eventuelt også vinduespudsningen til ejendomsservice. Med rene vinduer fremstår din ejendom altid velholdt.

 

Til den lille boligforening

Bor du i en mindre boligforening, hvor økonomien ikke rækker til en fast vicevært eller til ejendomsservice, så kan løsningen være at bestille en handyman til at løse de mange mindre opgaver i hus og have, som er nødvendige at få klaret, men som ingen har tid til at tage sig af.

 

Ved at bruge en handymand kan du være sikker på, at din ejendom altid fremstår præsentabel og ryddelig.