DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Flere og flere danskere damper løs på e-cigaretter. Forskerne er i tvivl om, hvorvidt det er et sundere alternativ til de almindelige cigaretter eller ej. Svaret lader vi stå usagt hen, men der kan ikke være nogen tvivl om, at det er billigere end de almindelige tobaksvarianter.

Du kan spare mange penge, hvis du selv vælger at blandt din væske. Og det er faktisk slet ikke så svært, som det lyder. Her får du en lille guide til, hvordan du selv blander din e-væske.

Hvorfor blande sin egen e-væske?

Der er mange fordele, hvis du selv blander din e-væske. For det først sparer du mange penge på at gøre det. For det andet har du den fordel, at du selv kan bestemme, hvordan det skal smage. Derudover kan du forsøge med forskellige blandingsforhold, så du kan få lige den smag, du holder allermest af. Smart og billigt. Så bliver det da ikke bedre, vel?

Hvordan gør man så?

Nå, men hvordan gør man så, hvis man gerne vil blande sin egen e-væske? Jo, ser du, først og fremmest skal du have fat i noget base, som du kan blande væsken i. Det er i denne, der er nikotin, så først og fremmest skal du tage stilling til, hvorvidt du vil have en e-væske, der indeholder nikotin, eller en der ikke gør. Du kan få base her.

Når du har valgt din base, skal du købe en aroma, som du kan putte i. Her er mange forskellige. Du kan få alt fra jordbærsmag til smag af muffins og dadler. Hvis du gerne vil have, at din væske smager sødt, skal du vælge en sød aroma.

Når du har fundet den perfekte blanding, er det blot at købe den rigtige aroma og en hvilken som helst base, du foretrækker. Så er du godt kørende, og så kommer du med garanti til at nyde din e-væske endnu mere, end den der er færdigblandet.

 

EFTERLAD ET SVAR