DEL
automatiske gardiner

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes mange forskellige former for gardiner, og stort set alle sammen kan styres automatisk. Alt fra rullegardiner til lamelgardiner, til persienner og smarte gardiner, samt alle udvendige markiser, kan styres automatisk, for at få den optimale udnyttelse af gardinet. Vi har samlet nogle råd og ideer til hvordan du kommer i gang med at gøre dine manuelle gardiner automatiske og listet dem op her.

Det er muligt at sætte styringer, betjening via Iphone, tablet og igennem IHC op med mange af gardinerne. Motorer til styringer af gardiner, giver dig en bedre bolig og en mere behagelig tilværelse, ligeledes skal du ikke tænke på om børnene vikler sig ind i snorene eller lege unødigt med dem. Mange af løsningerne som integreres,integreres så godt i dit hjemmemiljø, at du ikke lægger mærke til dem.

Gardiner fra Moogie

Hvis du har gardiner fra f.eks Moogie har du mulighed for at tilføje en motor via kabelført ledning, trådløst system eller en batterimotor. Der findes fordele ved dem alle, men hvis du som overskriften lyder, Gør dine manuelle gardiner automatiske, bør du overveje batteri motor eller en trådløs elmotor fra Somfy. RTS er selve navet i Home Motion-systemet, hvor du har mulighed for at kontrollere alle Somfys radiostyrede
produkter med en og samme fjernbetjening, både inde og ude. Systemet kan også kommunikere med funktioner som udendørsbelysning, infravarmer, springvand og dine IHC kontakter.

UNIG motortrækstang

Træstangen har flere smarte funktioner, blandet andet “friløb”, som sikrer at motoren ikke går i stykker, hvis der trækkes i gardinet, hvis motoren ikke er tændt. Motortrækstangen leveres med 240V motor. inkl. fjernbetjening eller vægkontakt til én motor og strømforsyning. Træstangen kan klare gardiner op til en kapacitet på 40 kg. Ligeledes har systemet det smarte ”pull and drive” system, som betyder at når du hiver i stoffet (når der er strøm på) så kører gardinet til siden.