DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Læn dig tilbage og nyd morgenkaffen og søndagsavisen op ad en blød sengegavl. Eller træd ind i soveværelset og nyd, hvordan den stilrene designgavl gør sengen til det møbel, der optimerer din indretning.

Din seng er vigtig. En nem og trendy måde at optimere din seng på er en sengegavl. Et hurtigt indblik i de mange forskellige muligheder findes lige her.

Sengen er vigtig

Du bruger mange timer i din seng, og den bør derfor have et udtryk, som du kan lide. Det skal være sådan, at når du kigger på din seng, er du tilfreds med udseendet men også funktionaliteten. Overvej madrassens hårdhed, hvor meget skal sengen fylde i rummet, og er der brug for, at den skal have flere funktioner som fx sofa om dagen.

Hvorfor vælge en sengegavl

Én ting er selve madrassen og de eventuelle ben og sengerammen, der ofte en enkle og måske endda nærmest skjulte, men dertil kommer så din nye bedste ven sengegavlen. Ligegyldigt om du har en superblød gigaseng eller en enkelt boksmadras på gulvet, gør den rette gavl hele forskellen.

Den medfører dels, at sengen bliver et statement i rummet men i særdeleshed også, at du kan sidde mere komfortabelt. Endelig kan en sengegavl blokere for, at småting kan glide ned bag sengen og ’forsvinde’.

Soveværelset er DIN zone

Din seng er vigtig for din søvn og dermed dit velvære. Forskning viser, at det er i søvnen, du reproducerer viden og dermed bearbejder alle indtryk for dagen. Med andre ord sover du dig klogere og mere veltilpas.

Soveværelsets indretning bidrager således også samlet til dit helbred. Overvej farver og udsmykning på væggene, og vær opmærksom på, at der ikke er en masse rod, der kan forstyrre din søvn. Sørg for at du har det behageligt også temperaturmæssigt, hvor fx et varmetæppe er en god investering.