DEL
Barn maler billede

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man gør det selv, kan man få lige det resultat, man ønsker. Man behøver ikke lade sig begrænse af et sortiment, men kan i stedet selv vælge form, materiale, størrelse og farve. Det gælder også, når det kommer til indretning af børneværelset. Når du har hænderne godt skruet på, har du derfor gode forudsætninger for at indrette et unikt og eventyrligt børneværelse. Læs her, hvordan du nemt kan pifte børneværelset op med gør det selv-projekter.

Udnyt tapetrester

De seneste år er det blevet populært at bruge farverigt og mønstret tapet til at give væggene et friskt pust. Tapet kan dog bruges til meget andet end blot væggene, så hvis du stadig har rester liggende kan du sagtens bruge dem til at give børneværelset et farverigt indspark. Du kan for eksempel tapetsere væghylder eller indersiden af bogreolen. Hvis du gerne vil kæle lidt for detaljerne, kan du også tapetsere bunden i kommodeskufferne.

Makeover med maling

En klat maling kan gøre underværker og give selv gamle ting nyt liv. Især træoverflader ændrer fuldstændig udtryk med et lag maling, så hvis legetøjskasser, boghylder eller andet trænger til at blive frisket op, kan du lynhurtigt gøre det med en pensel og en bøtte maling. Du kan også male på genbrugsglas og bruge dem som holdere til farveblyanter og tuscher. Det synes børnene sikkert også er hyggeligt at være med til.

Find symaskinen frem

Hvis du er en haj med en symaskine, er der rig mulighed for at udnytte dit talent til at skabe ekstra hygge på børneværelset. Det er især blevet populært at sy store bløde puder, som børnene kan ligge på. Når du syr dine egne betræk, kan du helt selv vælge materiale og farver. Derfor kan børnene få en pude i deres yndlingsfarve eller med deres favorit Disneyhelt på, uden at det løber op i de store udgifter.