DEL
To veninder med julelys i hænderne.

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er kun lidt over en måned siden at juleaften var over os, og vi er stadig godt i gang med den samme vinter. Dette stopper dog ikke alle os som elsker julen fra at glæde os til, at julen 2019 står for døren. Julen er tiden for hygge med familien og vennerne, og dette gælder hele december måned. Mange danskere har dog hver sin forståelse for hvad der er hygge, og ofte har mænd en anden forståelse for hvad der er julehygge end kvinder. Derfor kan det nogle gange være hyggeligt at samle alle ens veninder til julehygge.

Strik jeres egne julesweaters

Det at strikke er et nobelt håndværk og desværre, er der færre danskere som i dag ved hvordan, man strikker. Det at strikke har dog aldrig været noget som har fanget mændenes interesse, men for kvinderne er der tale om et hyggeligt og kreativt håndværk som kan give flotte resultater. Derfor kan julehyggen med veninderne sagtens inkludere strikketøj. Her kunne det være relevant at strikke julesweaters eller andet julet strikketøj. Hvis i dog ikke kan nå at strikke en julesweater, kan dig og dine veninder købe matchende dame julesweaters her.

Lav jeres egen julepynt

I de fleste hjem er der tradition for at pynte hele hjemmet og et juletræ til med julepynt. Den nemme løsning er at handle alt denne julepynt i butikkerne. I stedet kan det dog være hyggeligt at sætte sig ned med ens veninder for selv at skabe flot og kreativ julepynt.

Lav jeres egen julekonfekt

Mange danske familier laver selv deres julekonfekt. Men når man skal lave konfekt med familien og veninderne, er der dog en forskel. Med veninderne kan man lægge mere fokus på konfektens æstetiske udtryk og eksperimentere lidt med smage. Dette er der ikke rigtigt tid eller plads til, når hele familien og alle børnene skal have noget at sige.