DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Verden er så småt begyndt at åben op igen for rejser, og behovet for at komme væk fra det danske vejr har aldrig været større. Du kan allerede nu begynde at planlægge din efterårsferie, og begynde at glæde dig til sydens sol og sommer. RyanAir har netop annonceret, at de åbner en rute mellem Málaga og Århus fra oktober, der vil flyve to gange om ugen, så timingen kunne næsten ikke være bedre!

Hvad kan man opleve i Málaga?

Málaga kan betegnes som hovedstaden i Costa Del Sol, som er et område for alle sjæle. Uanset om man ønsker storby eller natur kan det blive opfyldt her. Málaga huser både strand, butikker og mange fine museer. Alcazaba-fæstningen er også et syn man ikke vil være foruden. Kort sagt: Der er noget for alle aldre, sjæle, temperamenter og humør i Málaga.

Er det nødvendigt at leje bil?

Det er en rigtig god ide at leje en bil i Málaga. Hvis man er mest tryg ved et danskejet firma, hvor kundeservicen også foregår på dansk, kan dansk biludlejning i Malaga absolut anbefales. Det er dansk biludlejning i Málaga når det er bedst. De har specialiseret sig i at være et gennemsigtigt firma, så der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser. Der står intet skrevet med småt, og der kommer ikke ekstra ubehagelige opkrævninger hverken før, under eller efter ens rejse. Du kan derfor med tryghed i sindet bestille bil hos dem, og hente den når du lander i Málaga.

Er det en god ide at køre ud fra Málaga?

Costa Del Sol er et kæmpe område med mange forskellige byer. Marbella er et mere luksuriøst sted hvor der er drinks og god mad i lange baner, mens Benalmádena er kendt for at være mere internationalt. Det er også en rigtig god by for børnefamilier, da Mariposario de Benalmádena, Europas største sommerfuglepark ligger der.