DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Bekymringsrynker er noget mange danskere går rundt og døjer med, hvad enten de siger det højt eller ej. Disse fine linjer i ansigtet dukker især op jo ældre man bliver og kan få ens generelle, afslappede ansigtsudtryk til at se vredt ud, hvilket slet ikke er hensigten. Svaret på dette problem kan være at få linjerne nemt og hurtigt behandlet med lidt Botox, som vil udligne bekymringslinjerne og få dit ansigtsudtryk til at se mere neutralt ud.

Få mere selvtillid

Efterhånden som vi selv ældes, ældes også vores hud hvilket resulterer vi fine linjer, hvis fremkomst man ikke helt selv kan kontrollere. Oftest vil en bekymringsrynke til mange, hvis man har tendens til at rynke meget på næsen når man koncentrerer sig. Selvom disse rynker er en helt naturlig konsekvens af det at blive ældre, bliver nogle rynker tolket som om man ser sur, stresset eller reserveret ud. Disse er mange kede af, især hvis ansigtsudtryk slet ikke passer med ens humør. Hvis man  tager sig selv i at nærstuderer sit ansigt i spejlet, kan det være et tegn på at man skal tage til en klinik og få sine bekymringsrynker fjernet.

Sikker og tryg behandling

Bekymringsrynker kan blive forårsaget af mange forskellige faktorer, såsom for meget sollys, hvilket ælder huden drastisk, dårlige vaner som rygning samt arvelige forhold. For at forebygge forekomsten af flere rynker kan man kvitte cigaretterne og bruge solcreme. Mange viger fra samtalen så snart emnet om Botox kommer op – Botox har nemlig fået et dårligt ry, da det bruges i mange til mange forskellige operationer i plastikkirurgi. Oftest ser man mange eksempler hvor Botox er blevet brugt overdrevent, men til at fjerne fine linjer som bekymringsrynker behøver der ikke at blive brugt særligt meget for at effekten tager til og ens pande er glattet ud.