DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Naturligvis er du det, hvis dit IT-udstyr ikke virker, så falder alting fra hinanden, og intet kan lade sig gøre, så det er vildt vigtigt at der ikke sker afbrydelser i driften, men er det noget du selv kan og skal bruge tid på?

Hardware as a service er et begreb der dækker over at du har friheden til ikke selv at skulle tænke over overvågning, drift og reparation af udstyr, så du ikke skal tænke over det selv, men vælg selv hvor meget du gerne vil lægge i det, så du får den løsning du bedst kan leve med.

Men du undgår at skulle kaste penge i nyt udstyr, og du slipper for det besvær der ligger i at skulle holde maskinparken oppe med opdateringer, og overvåge at det hele tiden fungerer optimalt, og der ikke sker nedbrud.

Hvis uheldet er ude, og der sker nedbrud på udstyret, så bliver du også fri for at skulle døje med at reparere og erstatte.

Selve udstyret er med i pakken

Du skal ikke engang starte med at købe udstyr, hvis du vælger hardware as a service, så er det med i pakken fra starten, og du skal dermed blot tage stilling til hvad du gerne vil have fra starten, og så kører det bare derfra.

Dermed er det du får at fordele følgende: Ingen startinvestering i nyt udstyr, driftsomkostninger der er stabile over tid, og dermed bedre mulighed for at budgettere, hvor der ikke er nogen ubehagelige overraskelser, der bliver sparet tid, penge og energi på både overvågningen og supporten, hurtig action hvis der er nedbrud, og generelt større tryghed i driften.

Så i stedet for selv at skulle stå for det hele, så kan du udlicitere det du ikke har behov for at bruge tid på, og på den måde bliver der tid til det du virkelig kan lave penge på.