DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange er bange for at begynde til træning i et fitnesscenter, eller at begynde til en holdsport fordi man ikke kan finde ud af det. Men det er nok noget nær den dårligste undskyldning man kan have. Alle har prøvet at starte og ikke kunne finde ud af det man lavede, men man lærer undervejs og med god vejledning så vil du også kunne blive mester. Hvis du træner i et fitnesscenter, vil du måske tro at du har behov for en træner ligesom man har til holdsport, men du kan sagtens starte i fitnesscenter uden og samtidig få stor effekt og øget sundhed til din krop.

Brug internettet

Internettet er fyldt med guides og vejledninger til hvad du skal gøre i et fitnesscenter. Der findes mange forskellige pålidelige kilder du kan anvende til at finde ud af hvad du skal lave i fitnesscentret og hvilke øvelser du skal lave for at gavne de forskellige muskelgrupper. Det kan både være du vil læse en masse blogs eller du vil begynde at se en masse videoer fra f.eks. YouTube. Begge steder findes der mange anerkendte eksperter der kan hjælpe dig i gang med at lave den rigtige plan

Husk at restituere

Det er vigtigt at dine krop og dine muskler for mulighed for at hvile sig efter en hård træning. Når man træner, så laver man små skader på musklerne, efter noget tid har musklerne så fixet de skader og vokset sig stærkere. Men hvis du ikke lader musklen fixe skaden, så bliver det til en permanent skade der kan holde dig ude i længere tid. Hvis du gerne vil restituere hurtigere i f.eks., så kan du bruge et par recovery boots. Der er selvfølgelig også måder du kan hjælpe dine andre muskelgrupper f.eks. ved at have et langt udstræk eller f.eks. bruge elastik.