DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er ikke mange, der har at male som deres yndlingsbeskæftigelse, og for mange er det voldsomt træls arbejde. Det behøver dog ikke være så slemt, hvis man ellers forbereder sig ordentligt og ikke mindst køber god maling.

Der er ingen tvivl om, at man skal bruge meget længere tid end en professionel maler, og går man arbejdet efter i sømmene, vil man nok også finde ud af at resultatet ikke er helt det samme. Det er trods alt ikke uden grund, at de har en uddannelse og mange timers erfaring.

Spar mange penge på at gøre det selv

En professionel maler er Maske god, men det er heller ikke ligefrem nogen hemmelighed, at det er en dyr affære at hyre en maler til at stå for arbejdet, og alt efter hvor meget det drejer sig om, kan det hurtigt løbe op i mange tusinde kroner for hvert eneste rum, hvilket kan stige til meget mere, hvis det også er paneler og lignende.

Du kan sagtens male selv, og hvis du køber maling online, kan du spare rigtig mange penge i forhold til at hyre en maler til det. Det er dog vigtigt at du vælger en god maling med en god dækkeevne, da du ellers hurtigt vil finde ud af, at de penge du sparede på malingen er givet dårligt ud.

En dårlig maling skal nemlig typisk have flere lag, så ikke nok med at det tager længere tid, så kræver det rent faktisk også mere maling, og i sidste ende ender det derfor med at du ikke spare meget.

Arbejdet ligger i forberedelsen

Det er rent faktisk ikke så meget arbejdet med at male der tager lang tid, men det gør det at forberede sig til det og blive klar til at svinge penslerne. Det er også her, at man skal gøre arbejdet let for sig selv.

For hvis alt er dækket af som det skal, er det ikke svært at male over, og denne del kan ofte klares relativt hurtigt, det er altså på forberedelsen, at man virkelig kan spare meget tid, hvis man gør det ordentligt.

Det kan være alt fra at dække af og til at spartle og sørger for at der ikke er nogen ujævnheder.