DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste har prøvet det. At tabe din smartphone og derefter opdage, at skærmen er gået i stykker. Det er et skrækscenarie, og det koster en masse penge at få en ny skærm i. Her får du derfor et par gode råd til, hvordan du selv skifter skærmen på din telefon.

Særligt Apples iPhone har ry som værende en af de telefoner, der hurtigt får smadret skærmen. Nogle gange kan du være heldig, at telefonen kun får overfladiske skrammer, men i de fleste tilfælde vil skærmen blive smadret, når du taber din telefon.

Er din telefon så ilde tilredt, at den ikke længere virker, så klik her og sammenlign priser og tilbud på telefoner. Det kan i nogle tilfælde være billigere at købe en ny telefon. Det gælder især, hvis der er tale om en gammel telefon eller en helt ny model, hvor det kan være sværere at finde de rigtige reservedele.

Sådan reparerer du en telefon, der er i stykker

Hvis ikke du er villig til at betale, hvad det koster, for at få en autoriseret reparatør til at reparere din telefon, så kan du gøre det derhjemme. Det kræver en smule teknisk snilde, men faktisk er det ikke så svært, som man skulle tro. Vi anbefaler dog, at du forsøger på en telefon, der ikke skal bruges, første gang du skal prøve.

Du kan se her, hvordan du gør: https://www.ifixit.com/Guide/iPhone+7+Display+Assembly+Replacement/67489. 

Køb dine reservedele på Amazon

Hvis du vil finde et sted, hvor du kan købe dine reservedele billigt, så kan du kigge på Amazon.com, hvor du ofte kan få eksempelvis en skærm billigere, end du kan i Danmark. Det kan godt betale sig — også selvom du skal betale for fragt og told.

Det kræver dog, at du har tålmodighed til at vente et par dage, inden du modtager din pakke.