DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange husejere, der kommer til at døje med alger på et eller andet tidspunkt, mens de bor i deres hus. Det kan være, at du også er begyndt at spotte de små grønne bæster rundt omkring? Det kan være, du tænker, at det ikke ser så pænt ud, men at det sikkert er meget harmløst. Sådan er der mange, der tænker, når det kommer til alger. Det er dog bare ikke helt rigtigt. Det kan faktisk have ret store konsekvenser, hvis du ikke kommer dine alger til livs. Det kan du læse meget mere om i denne artikel.

 

Er der alger på taget?

Det er f.eks. meget almindeligt, at der på et tidspunkt begynder at dukke alger op på ens tag. Ud over at det ikke ser så pænt ud, så kan det faktisk også forårsage en del skade på huset. Når du får alger på taget, så kan det nemlig slå rødder ned i tagstenene. Det betyder, at de kan lave revner. Det regner en del i Danmark, og der går derfor ikke så lang tid, før disse revner er fyldt op med vand. Når det så bliver frostgrader, så udvider vandet sig, og det kan resultere i, at der kommer frostsprængninger.

 

Forlæng din levetid på huset med algerens

Hvis der er begyndt at komme alger på dit tag, så er det bedst, hvis det er noget, du tager dig af før end senere. Det er heldigvis ikke så svært at komme sine alger til livs, man kan nemlig bare bestille et firma, der kommer og ordner det hele gennem en algerens. Hvis du mangler nogle, der er gode på området, så kan du altid se mere her. Så går der ikke lang tid, før du igen har et algefrit hus, og en algerens er altså noget, der kan holde i flere år.