DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis det er første gang man skal ud og købe sandkassesand til sin nye sandkasse, er der nogle ting man burde vide inden man køber en Big bag eller hægter traileren for bilen.

Hvad er det rigtige og gode sandkassesand?

Der er flere forskellige navne for sandet du putter i din sandkasse, men vasket sand og sandkassesand er det du skal lede efter, når du kigger efter sand til sandkassen.

Havsand og strandsand bruges også af rigtig mange i deres sandkasser, men det hænger ikke lige så godt sammen som vasket sand. Så hvis man har børn el.lign. Og de gerne vil bygge sandslotte m.m. så bør man kigge efter vasket sand frem for havsand og strandsand.

Man kan slet heller ikke bruge overskydende flisesand fra fliseprojektet, da sand med ler i, ødelægger barnets tøj. Derfor er det en bedre investering at købe det rigtige sand fra starten af.

Prisen på Sandkassesand

Prisen på sandkassesand kan variere på baggrund af, hvor man køber det henne, nedenunder er der en beskrivelse af de forskellige steder.

Grusgrav

Det absolut billigste sted er direkte fra en grusgrav, men da man i en grusgrav arbejder med flere tons ad gangen, kan det blive lidt svært at få en aftale i hus, men hvis du kender en der arbejder i en grusgrav, kan du være heldig at få et læs direkte derfra

Havecenter

Ellers kan du købe det fra dit lokale havecenter, det er et godt sted at købe mellem til store poser sand.

Bigbags

Sandkassesand i bigbags er til dem der ikke har mulighed for at hente selv, eller bare gøre det så nemt som muligt.

Find selv den billigste pris

Ellers kan du selv finde den billigste forhandler her, dermed sikrer du, at du altid får dit sandkassesand til den bedst mulige pris, samt sammenligne typer af sandkassesand.