DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange drømmer om deres egen hjemmebiograf, men lader sig afskrække af prisen. Det er der dog ingen grund til, hvis du anvender dette smarte trick.

Har du altid drømt om at have din egen biograf midt i stuen? Det er en drengedrøm for mange, og hvis du selv har haft den samme, så er der stor sandsynlighed for, at du er blevet skræmt væk, fordi du har forventninger om, at det er meget dyrt.

Men det behøver det faktisk slet ikke at være. Du kan nemlig let lave dit eget filmlærred, og det kræver ikke mange remedier, før det er ‘up and running’.

Derfor får du her en guide til, hvordan du får lavet din egen biograf midt i stuen. Det kræver. Den er let, og den er meget udførlig, så du forholdsvist hurtigt og let kan komme i gang.

1. Projektor

Det første, du skal gøre, er at købe en projektor. Det er dog ikke det, denne guide handler om, så derfor anbefaler vi, at du leder lidt på nettet efter en projektor, som du kan bruge til at vise film på. Det skal selvfølgelig være en, der ikke viser filmene, så de bliver for grynede.

2. Væggen

Du skal have et bart stykke væg, hvor der er plads til at hænge dit lærred op. Det er det første punkt, du skal undersøge, for hvis ikke du har dette, vil der slet ikke være noget grundlag for at hænge et lærred op, som du kan bruge til at vise film på.

3. Lærredet

Dette punkt er det nemmeste. Du kan simpelthen bare nøjes med at købe et mørklægningsgardin og bruge som dit lærred. Det er ikke mere avanceret end det. Du kan købe gardiner her, hvis du er interesseret i at lave din helt egen hjemmebiograf.