DEL
Bod

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sådan skal du åbne en vej bod

Hvis du ikke helt tjener nok og mangler en lille sjat penge sidst på måneden eller måske er du i centeret for at tjene penge ind til et godt formål. Her på “gør-det-selv” siden, vil vi selvfølgelig hjælpe dig godt på vej, så du kan få succes med din nye vejbod. Først skal du finde noget, som du kan sælge og som heller ikke koster alverden. Dette skal gøre det lettere, at få en omsætning i gang ved din bod. Men der er ingen som vil komme hen til din bod, hvis ikke de kan se, hvad det er du tilbyder. Men hvordan gør man så opmærksom på dette?

Få opmærksomhed

Opmærksomhed kan man få på mange måder og den gode gamle metode med at råbe, fra sin egen bod, hvad man kan byde på, holder ikke for evigt. Efter et stykke tid vil de fleste blive hæse eller trætte af at stå og råbe. Dagen efter har du måske ikke nogen stemme tilbage og så kan du godt se hvor det føre hen. Det giver ikke noget salg i biksen og dermed heller ikke nogen ekstra indtjening. Det handler ikke om at få meget opmærksomhed, men den rette opmærksomhed. Alt andet ville være spild af din tid.

Benyt dig af den rigtige metode

Men hvis ikke din stemme skal give opmærksomhed, hvad skal så? Jo, det skal noget så simpelt som et vejskilt. Med det rigtige vejskilt vil forbipasserende hurtigt kunne danne sig et over blikover, hvad du tilbyder og til hvilken pris. Dette er en fordel, da man så ikke står med spørgsmål, som skal besvares før købet. På siden her kan du finde mange forskellige vejskilte, som kunne passe lige netop til din bod. På den måde kan du få den rette opmærksomhed og tjene flest mulige penge.