DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Designet og teknologien, der går ud på at skabe moderne brændeovne, er ganske anderledes end det, der blev fundet i tidernes morgen. Dagens brændeovn er fremragende varmekilder såvel som det er ret rart at se på. Hvis du overvejer at købe en brændeovn til dit hjem eller opgradere en, du allerede har, er her nogle fakta, du skal vide om brændeovne. Du skal sørge for at dit gulv er klart til det, og at der er den rette beskyttelse af træet, hvis du har trægulv. Ellers kan du hurtigt få nogle grimme mærker.

1. Placeringsfleksibilitet

En brændeovn kan installeres praktisk talt overalt i hjemmet, forudsat at den kan køres på et udluftningsrør til ydersiden af ​​huset. Dette betyder, at du kan zoneopvarme ethvert rum. Et par godt placerede ovne kan næsten fuldstændigt erstatte et centralvarmesystem.

2. Enestående opvarmning

Den største fordel, som husejere har med en brændeovn, er kvaliteten på den varme, enheden afgiver. Woods-brændeovne fungerer på hovedstrømmen fra strålevarme, der varmer et område hurtigere og mere effektivt end varm luft, der blæses gennem hjemmets udluftningssystem. Den kraftige varme fra en brændeovn sker fra alle sider af enheden såvel som toppen og sender derved varme i alle retninger.

3. Bedre for miljøet

Sammenlignet med at bruge fossile brændstoffer til varme (naturgas, propan, kul osv.) Er træ meget mere miljøvenligt. Det betragtes som “kulstofneutralt”, hvilket betyder, at når det forbrænder, tilføjer det ikke yderligere kuldioxid til miljøet. Dette skyldes, at træ i sin naturlige tilstand absorberer kuldioxid, der er i atmosfæren. Under forbrænding opretholdes balancen.

4. Økonomisk opvarmning

Træ er en billig brændstofskilde. Det koster mindre pr. BTU end olie, gas eller elektricitet. Husejere, der praktiserer strategisk zoneopvarmning i deres hjem, kan spare tusindvis af kroner i varmeregning hvert år.

5. Arbejder under strømafbrydelse

Hvis du bor i et område, der lejlighedsvis har strømafbrydelse gennem vinteren, ved du, hvor værdifuld en varmekilde, der er 100% selvstændig, kan være. Med en pålidelig brændeovn forbliver du varm døgnet rundt.

6. Madlavning

En overset fordel ved brændeovne er det faktum, at nogle modeller fungerer som komfurplade. Med lidt øvelse i temperaturjustering vil du opleve, at den øverste flade på din brændeovn er perfekt til madlavning eller opvarmning mad.

7. Komplimenter din indretning

Selv med alle ovenstående fordele, ønsker du en brændeovn, der pynter i hjemmet. Det er ikke noget problem. Moderne brændeovne findes i mange forskellige stilarter, størrelser og finish, hvilket gør det nemt at finde en der er den perfekte til dit hjem.