DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes mange gør det selv tips derude, og dette er ikke nødvendigvis en masse håndværker-tips som du skal bruge for at gøre stuen lækker. Dette er mere hensigten at du skal have nogle tips til at indrette din stue, så den får et friskt pust. Stuen er det rum de fleste af os bruger mest tid i, og derved kan det være en dejlig fornyelse at genopfriske rummet.

Arvestykkerne

Første trin i fornyelsen af din stue, er at skille sig af med de store møbler. Hvis du har store ældre og tunge møbler i rummet, så er det på tide at smide dem ud, eller sælge/gemme dem hvis de er af værdi. Idag vil man hellere have en større stue med mere plads, derfor er det mere populært med minimalistiske møbler.

Sofabordet

Ofte har danskerne haft en tendens med kæmpe sofaborde, som man kan sidde og eventuelt spise ved. I nogle hjem har det måske fået funktion som noget man smider benene op på. Derfor kunne man godt prøve med noget nyt, og måske lidt mindre design. Det kan eksempelvis være et lille etage møbel, som man kan sætte nogle nips ting på.

Ikke for meget nips

Det kan godt være vi lige har nævnt, at du skal sætte nips på dit sofabord, men hvis det er sådan at resten af din stue, er fyldt med nips, så er det ikke en god ide. Mange tror at nips er vejen til en flot bolig indretning, men det kan ofte ende med at se alt for rodet ud. Selvom du måske selv syntes at du er super kreativ og smart fordi du har givet dit rum et udtryk, så betyder det ikke at det er et specielt godt indtryk.

Rustne farver

Hvis du er en af dem der følger med i nybyggerne, så har du sikkert hørt at indretningseksperten har nævnt, at de rustne farver er tilbage. Derfor kan du overveje at male en eller flere vægge i en rusten farve.

Belysning

Det er blevet meget populært med designerlamper. Du kan have en primær lamper, som står for den generelle belysning i din stue, og så kan du eksempelvis hænge en flowerpot lampe op ved siden af sofaen.